Кокосові цукати
Склад
Для хімічного складу кокосових цукатів характерно високий вміст вуглеводів (включно з моно- та дисахаридами), клітковини, мікро- та макроелементів (кальцій, калій, залізо та натрій), а також цілої низки незамінних органічних кислот.
Застосування
Загалом кокосові цукати вживають у їжу свіжого вигляду. У кулінарії застосування цього десерту найчастіше обмежено виготовленням різних десертів, а також хлібобулочних і кондитерських виробів із високим вмістом цукру, починаючи від тортів і рулетів і закінчуючи начинкою для всілякої випічки. У всіх цих стравах кокосові цукати забезпечать вишуканий і нетрадиційний смак.
Корисні властивості
Поєднання мінералів, вуглеводів, органічних кислот і клітковини, що містяться в кокосових цукатах, робить цей десерт не тільки смачним, але й корисним для здоров'я людини. Зокрема, регулярне вживання цього продукту дає змогу багаторазово знизити ймовірність виникнення та розвитку захворювань серцево-судинної системи. Крім того, кокосові цукати чинять тонізувальну та імуностимулювальну дію, знижують рівень вмісту холестерину в крові, покращують роботу шлунково-кишкового тракту.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Тип продукції | Цукати |
Культура | Кокос |
Інформація для замовлення
- Ціна: 42 ₴/100 г