59 відгуків
+380 (68) 910-91-99
Mindal

Цукати Кокосові

42 /100 г

  • Немає в наявності
Цукати Кокосові
Цукати КокосовіНемає в наявності
42 /100 г
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Кокосові цукати Склад Для хімічного складу кокосових цукатів характерно високий вміст вуглеводів (включно з моно- та дисахаридами), клітковини, мікро- та макроелементів (кальцій, калій, залізо та натрій), а також цілої низки незамінних органічних кислот. Застосування Загалом кокосові цукати вживають у їжу свіжого вигляду. У кулінарії застосування цього десерту найчастіше обмежено виготовленням різних десертів, а також хлібобулочних і кондитерських виробів із високим вмістом цукру, починаючи від тортів і рулетів і закінчуючи начинкою для всілякої випічки. У всіх цих стравах кокосові цукати забезпечать вишуканий і нетрадиційний смак. Корисні властивості Поєднання мінералів, вуглеводів, органічних кислот і клітковини, що містяться в кокосових цукатах, робить цей десерт не тільки смачним, але й корисним для здоров'я людини. Зокрема, регулярне вживання цього продукту дає змогу багаторазово знизити ймовірність виникнення та розвитку захворювань серцево-судинної системи. Крім того, кокосові цукати чинять тонізувальну та імуностимулювальну дію, знижують рівень вмісту холестерину в крові, покращують роботу шлунково-кишкового тракту.
Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникВ'єтнам
Тип продукціїЦукати
КультураКокос
Інформація для замовлення
  • Ціна: 42 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner