Куркума містить ефірні олії та куркумін (жовтий барвник). Рослина багата фосфором, залізом, йодом, кальцієм, холіном, а також групою вітамінів В (В1, В2, В5), С і К.
Куркума виводить з організму токсини та шкідливі речовини, позаяк має у своєму складі антиоксиданти, які «вбивають» вільні радикали.
Вчені вважають, що пряність карі сприятливо впливає під час хвороби Альцгеймера виводить зайву воду з організму, зменшує набряки під час артриту. Також куркума блокує ракові клітини, запобігає раку молочної залози.
Гострий присмак куркуми допомагає боротися з вірусами та поганими бактеріями, тому приправа корисна в разі різного запалення. Куркума нормалізує роботу травної системи, нирок, жовчного міхура. Покращує апетит.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Вага | 1 г |
Склад | куркума |
Ціна за 1 кг | 220 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 11 ₴/50 г.