Зіра або кумін — одна з найпопулярніших прянощів. Вона підходить для багатьох перших або других страв і навіть несолодкої випічки. І тому її легко можна побачити в магазинах і на ринках
Завдяки своєрідному пряному смаку й аромату кумін займає міцне місце в кулінарії та надасть змогу використовуватися в багатьох стравах. Його додають у кисломолочні продукти для надання особливого запаху та смаку. Через свої антимікробні властивостей кумін застосовується для консервування продуктів У гарячі страви кумін додають на самому початку приготування. Наприклад, його обсмажують у олії та тільки потім додають інші продукти.
Молотим куміном можна приправляти салати. кисломолочні продукти, бутерброди тощо. Цілісно додавати кумін у горох, квасоль, картоплю, капусту. Насіння куміну кладуть у смажені та тушковані овочі, у соуси та супи, а також у випічку.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Зіра |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Вага | 1 г |
Склад | зира,кмин ,тмин ,кумин |
Ціна за 1 кг | 260 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 13 ₴/50 г.