59 відгуків
+380 (68) 910-91-99
Mindal

Коріандр (молотий)

5 /50 г.

  • В наявності
Коріандр (молотий)
Коріандр (молотий)В наявності
/50 г.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Кінзу, тобто зелень, молоде листя коріандру, використовують у більшості країн Сходу (особливо в Таїланді, В'єтнамі, країнах Закавказя): зелень коріандру на смак і аромату сильно відрізняється від насіння. Вона незамінна в салатах, еë додають у супи, м'ясні та овочеві страви, причому ніколи не піддають тепловому обробленню. Також дуже широке листя коріандру використовуються в Латинській Америці, особливо в Мексиці: там їх називають cilantro. Саме тому в багатьох штатах США зелень коріандру навіть називають «максиканською петрушкою» (mexicanparsley). У тайській кухні з кореня коріандру роблять соус до м'ясних страв: корінь коріандру - мішка з часником, додають арахісової олії та перець. У Греції та на Кіпрі толчені насіння застосовують під час консервування оливок, додають їх у великій кількості у страви з ягнятини та готують із ним просте, але дуже смачне блюдо "афелія" — свинину, тушену в червоному вині. Очевидно, в Афін афелія виходить такою вдалою, що навіть французи, у яких коріандр не в пошані, називають усі страви, приготовані з коріандром, — "по-гречі".
Характеристики
Основні
Тип спеційКоріандр
УпаковкаПакет з крафт-паперу
Вага1 г
Складкориандр
Ціна за 1 кг100
Інформація для замовлення
  • Ціна:/50 г.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner